MDK Találkozó, minden évben!
MDK Találkozó, minden évben!
Légy része a nemzetközi ducatis életnek
Csecsebecsék, ajándékok és események sokasága vár rád
Képviseld velünk az országot
Ha a pályázás érdekel, jó helyen jársz
Magyar Ducati Klub - ez nem rízskoch!

A magyar Ducati tulajdonosok klubja. A legjobb helyen jársz.


Túrák

Túrák, találkozók, programok

Pályanapok

Pályanapok, okosságok, társaság

Desmo Owners Club

Tartozz te is a világ egyetlen hivatalos Ducati klubcsaládjába.

A fórum

A magyar web ducatis központja.

Miért érdemes tagnak lenni?

Tagsági rendszerünk 2010 óta működik, legfőbb célja az egyesület, valamint a kluboldal működésének biztosítása. Mindezek mellett folyamatosan bővülő partnerhálózatunk kiemelkedő kedvezményeket biztosít tagjainknak.

Akár 20%-os kedvezménnyel is vásárolhatsz partnereinknél és a hivatalos Ducati shop-ban. Céunk megtalálni azokat a kereskedőket, akik vagy a legjobb ár/érték arányt nyújtják, vagy a márkához kapcsolódó márkákat és szolgáltatásokat kínálják.

Tagja leszel a hivatalos Ducati klubhálózatnak, a Desmo Owners Club-nak. Magyarországon csak az MDK révén lehet bekerülni ebbe a világszinten elismert és nagy megbecsülésnek örvendő hálózatba.

Rendezvényeinken és a WDW-n a klubtagok kedvezményes áron vehetnek részt, valamint extra szolgáltatásokat kaphatnak. Szezontól függetlenül igyekszünk folyamatosan változatos programokat kínálni az összes érdeklődőnek. Ezek nagy része nyílt, bárki számára látogatható, azonban a legkedvezőbb árat a klubtagoknak biztosítjuk, valamint túljelentkezés estén klubtagjainkat előnyben részesítjük.


Legfrisebb hírek

Partnereink