Jelenlegi hely

Faq

Gyakran ismételt kérdések

Profilod használata

 • Elérhető a régi oldal?

  Igen, az old.ducatiklub.hu címen. Belépni, keresni, olvasni lehet, új tartalmat vagy felhasználót regisztrálni már nem.
 • Profil adatai, szerkesztése

  • Az oldalon regisztrált emberek profiloldalát, adatait csak regisztrált emberek láthatják! A személyes adatok kitöltése nem kötelező, de ajánlott, hasznos lehet pl. értékesítések küldésekor vagy a kapcsolatfelvétel felgyorsítása érdekében.
  • A Motorom résznél több motort is megadhatsz a listából választva. Ha nincs a listában a kívánt típus, akkor jelezd felénk és bővítjük! A Felhasználók motorjai oldalon típusonként látható, hogy melyik típust hányan birtokolják.
  • A személyes adataidon túl látható egy Bemutatkozás rész is. Itt írhatsz magadról, mikor kezdtél motorozni, stb. Kitöltése erősen ajánlott! Smile
  • A profilodhoz az alapadatok mellé tetszőleges felbontású képet (avatar) feltölthetsz, az egyetlen korlát a maximum 1MB-os fájlméret. Ez a kép jelenik meg a profiloldaladon és a hozzászólásaidnál. Ha nem töltesz fel képet, akkor alapból egy majom feje fog virítani a profiloldaladon és a hozzászólásaid mellett, ami nem túl csinos! Ajánlott olyan képet feltölteni, ami Téged ábrázol vagy rád jellemző, és nem lovat, legyet, stb.
  • Lehetőség van albumok feltöltésére is, amik szintén a profiloldalon jelennek meg. Erről bővebben a következő szekcióban olvashatsz.
 • Albumok

  Profilodhoz lehetőséged van albumokat feltölteni az album hozzáadása oldalon (a link később a személyes menüdből érhető el), mely albumok borítóképből és további képekből állnak. Profiloldaladon a borítóképeket láthatod listázva, arra kattintva pedig a hozzá tartozó galériát. Amennyiben a motorodról készítesz albumot, kérjük válaszd ki a "Motor album? * - Igen" variációt. Ha ezt megteszed, a felhasználók motorjainak listázásában szerepelni fog az albumod borítóképe. Ha több motorod van, külön készíts albumot mindegyikhez. Egy motorról kérjük ne készíts több "Motor album" galériát! Az Album képek féltöltésekor lehetőség van több kép egyidejű feltöltésére is, ehhez annyit kell tenned, hogy a kívánt képeket rádobod a kis ablakra, amiben a "Fájlokat húzással lehet hozzáadni." felirat látható. Ezen kívül az Add Files-ra kattintva is tudsz több fájlt hozzáadni. Ha végeztél a fájlok kiválasztásával, akkor az ablak alatt található Feltöltés indítása gomb segítségével tutod feltölteni az albumhoz a képeket.
 • Miről is szól ez az egész?

  Amennyiben a klubtagságról szeretnél többet megtudni, látogasd meg a Klubtagság oldalt.
 • Apróhirdetések

  Magáncélú apróhirdetést korlátlan számban feladhatsz az Apróhirdetés feladása menüpontban, amit a személyes menüdben találsz meg. Javasoljuk, hogy minimum egy jó minőségű képet tölts fel. Apród egy hónapig érvényes, amit a lejárat előtti hétben meghosszabbíthatsz.
 • Fórum

 • Szabályok, irányelvek

  Kérjük a fórumban egy kérdést csak egy topciban tegyél fel, ne írd be ugyanazt több helyre. Ha valaki tudja a választ, válaszolni fog. Próbáld meg a kérdés helyét megtalálni, ne az első szembejövő témába írd be. A témákat kategóriánként a Fórum oldalon találod.
  Kérjük a hozzászólásaid kulturáltak, másokat megsértőek ne legyenek. A nem megfelelőnek ítélt hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítjuk.