1000 Kanyar - Szezonnyitó Túra
2011 április 30-án tartjuk meg a hagyományos szezonnyitó túránkat. Az útvonal érinti a jól megszokott részeket, új utakkal kiegészítve .
Tökéletes utakon, gyönyörű tájakon keresztül, több pihenőt beiktatva egy egész napos programot kínálunk.
A messzebbről jövőknek sem kell aggódniuk, a túra után a csapat egy része az estét is Egerben tölti. Szállást nem foglalunk előre, a napokban közzéteszünk pár javasolt helyet.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
10:30-kor találkozó Egerben a 25-ös úton levő MOL kúton, ahonnan indulunk Ózd érintésével a Bükk megkerülésére!

Official site for the DOC Hungary.

Ja, akkor azért nem vagyok rajta!
Gyors csoport!
Most találtam a telefonomon:
Én német ebayen lőttem 20 ropi volt postával...
mások is kiakadtak azon, amivel az 1. mdk tali szombati vacsoráján kiszúrták a szemüket egy balatonparti hotelben
drágán, keveset... sokan kiakadtak.
Különben bandit fényszóró volt , bontóban érdeklődtem 15000 . Kérdeztem a dokit 35000 a gyári bontott . Nevetséges ! Úgyhogy maradok tovább is a banditnál .
Ilyen tapasztalatom nincs, de van más. Az egész faluban (vagy község?) minden utcában kint van a parkolni tilos tábla, csak a nagy fizetős parkolóban állhatsz meg. Engem pl. ez is K.-ra zavar. Elvi síkon, mert ki bírom fizetni ha akarom, csak utálom amikor azt érzem, le akarnak nyúlni.
Lehet lett volna még 1 szabad ágya a muter mellett!
vahaha
Ma reggel hasított át az agyamon,hogy ki is szolgált ki minket!
Norman Bates
az SV-k fényszórója is jó bele,meg a régi horneté is..azt most tudtam meg,hogy két izzós ráadásul..
))
de szerintem egy barkas lámpa is beleaplikálható..
A szegeny parkinzonkoros sracra gondolsz?
had hőbörögjek kicsit: valaki írta korábban, hogy a balaton az ország legdrágább része. ellent kell mondjak, ami a szalajka völgyben volt, az valami botrány
drágán, lassan, nem azt amit rendeltél... kiakadtam.
A fényszóró ritka darab, gyárilag meg baszott drága. Ha nem találsz jóárasított darabot, akkor javaslom a BMW pótalkatrész ellátását.
Sikerült kicsúsznom egy kanyarban . A fényszóró , kormány és a bal irányjelző bánta . Lábon mentem vele haza úgyhogy nem nagy a baj . Nekem pedig a bal vállam fáj egy kicsit , de már múlik úgyhogy nem komoly . Kösz a részvétet .
Jó kis meleg,rattyantó brigád jött össze!
Hogy történt Kopi? Nagyon megsérült a gép? Részvétem.
Mindenesetre az időjárás kegyes volt hozzánk .
Kmpeter meglepetése Sancinak.
HEKK???
PISZTRÁNG!! 
Az jó, én úgyse szeretem a hekket.
Kb. Két kanyarig tudtam tartani a tempójukat a hegyimenőknek. A saját tempómban is nagyon élvezetes volt és társam is akadt. Ők hamarabb kikérték a hekket az biztos
Jó lett volna menni, de az alapján amiket írtok lehet még 10 percig se tudtam volna tartani veletek a tempót.
Pár kép tőlem Nektek!
Jó választás volt? .... Nagyapám szavai..: Majd elválik....
Köszönöm szépen skacok!
szép volt fiúk!!
lélekben én is ott gurultam veletek..
gratula a frigyhez!!!
Fogadd őszinte gratulációm!
Gratula, boldog hosszú házasságot és sok gyereket kívánok
Hát ez a Lillafüred-Eger szakasz tényleg nagyon jó volt! Még sose volt ilyen jó! Ilyen széles vigyorral még sose szálltam le a gépről... aki ott volt tudja!