620 supersport
sparta1, 2010, április 7 - 08:49
Csoport :
sziasztok!
2003-as 620 ss-re felraktam egy burkolatot. nagyon tuti csak a motor hömérséklet 140 fok fölé ment (tempós motorozás mellett) Ez gond lehet vagy másnak is ennyi?
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Official site for the DOC Hungary.

Probald meg oket: http://www.simateam.hu/
Lecserélném a gyári kéményt a 600SS-en. Ha tud valaki B.pesten olyan szakit, aki összekötő csöveket készít, kérném dobja fel ide az elérhetőséget.
Előre is köszi.
Ha lesz tagságid akkor kedvezményt is adnak
Bátran fordulj hozzájuk az én motoromat is tökeletesen felkészitették a versenyre!Köszönet érte nekik!
Én is náluk szervizeltetek, csak ajánlani tudom korrektek nagyon és minden felszerelésük megvan hozzá.
Köszönöm!
ez szimpatikusabb szerviznek tűnik.
http://www.ducatiklub.hu/partnerek/moto-rosso
akkor inkább budaörsön!
Értem. Köszönöm! Mindenképpen megnézetem itt, Biatorbágyon, vagy Érden.
Üdv a Klubban!
Ha nem értesz hozzá, akkor mindenképpen nézesd át a gépedet szakértővel! Sok kellemetlenséget kerülhetsz el vele. Nem látom a profilodban, hogy merre laksz, de itt az oldalon tudunk javasolni helyeket ahová viheted a gépet.
A fordulatszámmérő hiba elektromos zűr lesz. Csak tippelni tudok, de ha a fordszámmérő a gyújtás kábelről kapja az áramot, (márpedig csak akkor kap áramot, ha gyújtáson van) akkor összefügghet a kettő. Kontakthiba, rázódó vezeték, csatlakozás, esetleg a kapcsoló hibája. Mindegy. Meg kell nézetni!
Köszönöm szépen. Megfogadom a tanácsot!
Üdv
Halló vistyan!
Remélem nem haragszol meg,de a gondok nem kicsik!
Egy ducatinal a szervizen nagyon sok mulik,szóval ha nem figyelsz oda,rövidesen nem fogod élvezni az örömöt ami vele jár!Az olaj lecserélése csak egy dolog,jobban jársz ha elviszed valami szakihoz,és vele együtt megnézeted a szelephézagolást,a vezérműszíjakat stb!Ma már venni egy dukit,nem elérhetetlen,de fenntartani lassan már egyre inkább....
Csak jo tanács a gondtalan kilóméterekhez!
Sanciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Sziasztok.
Mivel teljes mértékben új vagyok mind az oldalon mind Ducati tulajdonosként,ezért tanácsot kérnék abban,hogy jelenleg jelzést kapok a kis motoromtól,hogy olaj kellene a kis szívének. Ezért kérdésem, a következő milyet ajánlotok neki? Kb bemegyek a Tescoba és megveszem a hozzá megfelelő olajat vagy azért ne legyek ennyire csöves ?
Vagy érdemes szervizbe vinni ahol átnézetni sem ártana? ( vásárlás előtt nem vittem) És még 1 kérdés,hogy a fordulatszám mérő óra, nem működik mindig. Ez azóta van amióta játszottam azzal a bizonyos gombbal ami elveszi a motortól az áramot. Erre valami ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Nagyobbra váltás miatt egy Ducati 900 SS motor megvételén gondolkodom!Abban kérném segítségeteket hogy:mi a véleményetek a motorról, tapasztalatok, megbízhatóság,menetteljesítmény,futómű pakolhatóság,kényelem egyszóval minden olyanról ami egy motor megvételénél szempont lehet.
Elnézést kérek azoktól akiket ez zavar hogy itt kérek ilyet de tesztet nem találtam róla és a baráti körömben sem mozog senki olyan aki tudna róla mondani pár szót!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
[quote=wutang]
Finomság!
[/quote]
aztamocskos....
Az biztos, hogy az!!!

Finomság!
Szia sparta1!
Nekem is ilyen volt az első ducim, a kuplungjára figyelj, ne melegítsd el, utána mindig csúszni fog.
Sok sikert hozzá
Üdv cipano
Köszi megnyugodtam. főleg, hogy azóta a Hringen is meghajtottam a csöppséget és produkált 160 c-t is, de ketyeg szépen.
[quote=dino74]
Olaj vagy a víz? Na jó csak vicc volt! Mennyi volt neked előtte? Elvileg nincs különbség a HF és a FF közt ugyanaz a hűtő van bennük. Nekem volt 150 is a monsteren, de nem tartósan
[/quote] A haverom az SV suzukit burkolta be,az is jobban melegedett utána,de bírja .A tied is fogja.
Olaj vagy a víz? Na jó csak vicc volt! Mennyi volt neked előtte? Elvileg nincs különbség a HF és a FF közt ugyanaz a hűtő van bennük. Nekem volt 150 is a monsteren, de nem tartósan