999
Armin, 2010, október 4 - 11:19
Csoport :
Minden ami ezzel a csodálatos motorral kapcsolatos.
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
Minden ami ezzel a csodálatos motorral kapcsolatos.
Official site for the DOC Hungary.
President: Richard Deak
Vice president: Gabor Ambrus
Magyar Ducati Klub Egyesület
1144 Budapest, Gvadányi u. 52-54.B:II/62.
CIB Bank 10701128-66388696-51100005

Hi!
Az átmeneti ellenállás növekedése feszültségeséssel jár,aminek mértéke lehet akkora,főleg ha olyan részleget érint,hogy a motor leáll,kihagy,de ez ritka,mert üzem közben nem mennek túl nagy amperok.Főleg a meleg motor indításakor okoz problémát(kattanás,fáradt tekerés,esetenként semmi.
Hi!
Melegen nő az elektromosan vezető anyagok átmeneti ellenállása,jelen esetben a vezetékek,kábelsaruk,akkusaruk,stb.És itt most nem csak arról van szó,hogy a felfekvési felületek tiszták legyenek,hanem ahol a vezetékre gyárilag felpréselték a sarukat,belül,ahol nem is látszik,ott"lazul"ki és ég fel a felület.Elég nehéz kiszűrni,kell egy pár év rutin hozzá.
A megoldás,ami a legbiztosabb,régi saruk és kábelvégek újra cserélése FORRASZTÁSSAL.Ez a megoldás ridegebb,mint a préselés,ezért könnyebben törik,viszont tuti az elektromos kontakt.Ha pedig véletlenül eltörik a rezonanciától könnyű észrevenni hibaként.
Nem vagom ezt a ferdehajlamot
Miert kell egy SBK-t pajtaban fotozni? Egy classic motort meg csak csak de egy ilyet... 
http://www.ducati.ms/forums/83-motowheels/57718-motowheels-999r-project....
Laca(4)
Igen nekem is szintén előfordult, főleg nyáron, mikor dög meleg van és a motor üzemi hőmérséklete is magasabban van......nekem is nehezen indul...sőt volt hogy csak kattan egyet és nem is forgatja tovább. De ritka viszonylag
Láky 749(655)
Nem értem mi köze az aksihoz ? Menet közben generátorról kapja a feszkót nem ?
Csá!
Mikor én vettem a 749-et nekem is produkálta ezt a leállós mutatványt. Főleg olyankor mikor magasról esett a fordulat. De akkumulátor csere után nem csinálja már 2 éve. És az aksis csávó is mondta , hogy vannak olyan aksik ami kihagy és olyankor áll meg, meg van , hogy menet közben is döccen egyet a motor.
Sziasztok. Az a lefulladás nekem is szokott előfordulni de meg kell szokni . Én akivel beszéltem és ilyen volt neki azoknak ugyan ez volt a problémájuk. Na most nekem olyan is párosul hozzá hogy amikor üzemmeleg a motor / csak melegen / nem bírja meghajtani az indító a motor. Az aksi ok a töltés ok.Kell várnom vele kb.1 percet az már pörgeti. Olyan mintha melegen megszorulna a motor s nembirja megpörgetni. Nem találkozott valaki valami hasonlóval?

Szia!

Nekem is szokta csinálni, de csak ritkán. Hát én olyat olvastam, hogy az injektora érzékeny ennek a típusnak, bár nem értek hozzá annyira. De azt is mondták már, hogy ez normális. Bár attól még néha kicsit égő mert azt hiszik lefulladsz a géppel
TPS állítás, nullázás segítene szerintem.
Sziasztok, kerdezni szeretnek, hatha valaki tud nekem segiteni. Nem tudom mi lehet a problema de mikor a 999s-emen visszaengedem a gazt lassulaskor, s ha behuzom a kupplungot, akkor neha bedoglik a moci, mintha igen lefutna a fordulat, vagy nem kapna benzint. nem tudom mi lehet a problema. ha valaki tud, legyszi segitsen. Elore is koszi.
Szép a gépezet, nagyon ütős, GRATULA!!!
Ah ez maga a tökély! Amúgy is hasonló irányba szerettem volna elmozdulni, de jó látni is azt, amiről beszélgettünk. Nem is kell arany felni. Na, majd jövőre...
Armin,
én mondtam korábban, hogy nekem nem nagyon jön be a fekete 9-es, de ez gyönyörű a maga egyszerűségében.
Sokat dob rajta az arany felirat, meg a monoposto farokidom, de a plexi is meg van berhelve szerintem.
...
[quote=rigo999]
Szia Armin,
Jó motor az a 999-es? Nem tudom, vegyek olyat?
Persze ha vennék, csak Termivel...
rigo
[/quote]
áh, nem adnám oda érte a 600as monsterem. de csak azért mert azon Arrow van
Szia Armin,
Jó motor az a 999-es? Nem tudom, vegyek olyat?
Persze ha vennék, csak Termivel...
rigo
Kanyarból kijövet meg lehet állaoítani, hogy hol a nyomaték! Természetesen a Ducatinál!
[quote=Armin]
http://www.youtube.com/watch?v=bds9X7GBxeQ
[/quote]
Ez kegyetlen szép volt! Ilyet forma 1-ben nem igen lehet látni, ezért nem is nézem!
Illetve a jármű rendeltetésszerű használata
http://www.youtube.com/watch?v=bds9X7GBxeQ