Fórum / Hírek / Motorsport / Ducati Speed Week 2010
Ducati Speed Week 2010
Idén július 23-25-én kerül megrendezésre a DSW. A tavalyi évhez hasonlóan most is szeretnénk támogatni az MDK színeiben induló embereinket. Név szerint Bolla Zoltán (csicseri - S4R), Morva Zsolt (gizi - S4R), László István (sünbáró - S4) és Szigethy Gábor (1098S) a tervezett indulók.
A Motogroup Holding Kft. idén is rendelkezésünkre bocsátja a szerviz melletti garázst ill. szervizszolgáltatásait a versenyzők részére.
Aki szeretne hozzájárulni csapatunk indulásához az idén is MDK Racing Team póló vásárlással tudja ezt megtenni, aminek ára idén is 3.000Ft lesz. Természetesen ennél magasabb összeggel is lehet támogatni a csapat indulását! A pólók árát az alábbi számlaszámra utaljátok:
11773494-03014507 (OTP)
Ambrus Gabor
10.000 Ft-os támogatás felett felületet biztosítunk a motorokon, a pólón és honlapunkon. Kérünk mindenkit, akinek van lehetősége támogassa a srácokat lehetősége szerint!
A támogatást a csapat nevezési díjára fordítjuk, ami idén 290EUR/fő.
Szponzori ajánlattal forduljatok hozzám a +36 70 287 4242 telefonszámon vagy írjatok üzenetet!
Támogatásotokat előre is köszönjük!
Idén is lesz lehetőség sátrazni a Ducati pláza udvarán, aki emellett dönt legyen szíves megszervezni magának a cuccok szállítását mert idén nem biztos, hogy lesz időnk/energiánk ezt megszervezni, lebonyolítani.
Akik versenyen kívül szeretnék kipróbálni a pályát, azoknak lesz lehetősége feljutni a pályára pár körre. Ezzel kapcsolatban részletekkel később tudok csak szolgálni, erősen szervezés alatt áll a dolog.
Kérdéseitekkel forduljatok hozzam vagy írjátok ide a topicba!

klikk a képre a nagyobb mérethez
Az MDK Racing Team támogatói:
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Juhúúúú! Büszke vagyok rátok.
ez azér van, mert ott voltam szorítani pénteken!!!
meg, mert a Desmosilesia matrica rákerült Süni tankjára:)) ez az igatzi nitro!!!
Jó voltál Süni!!! Gratula
Gratulálok mindenkinek, szép volt!
aztakurva SÜNI azért sok mindenkit megelőzött és azért egy 100lovas 10éves S4től nem olyan rossz, SÜNI a király, de persze azért a többieknek is TAPS, gratula mindenkinek!
ja. Átmentek búvár motorosba
veled mi történt a versenyen múltkor???? ( a torig túra alatt)
nem büszkélkedtél a helyezéseddel.
Beírtam valahová...már nem tudom hova. 350-es speciál kategória I. hely :-) kissé nagyképű a dolog nem??
Jövő szombaton Kakucs ringen ismét verseny lesz. Ha esetleg valakinek van kedve jönni.
GRATULÁCIÓ!!!!!!

BRAVISSIMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ime az eredmenyek:
E csoport:
M csoport:
Aki kivancsi a tobbi csoport eredmenyeire ill. a koridokre (suni!!!!) az letoltheti az egeszet egyben!
Gratula Gran Sport!!!
A DSW 2010 -en meg mi történt? Péntek óta nem tok semmise!!!!
éhezem a hírekre, fotókra . a szombat estiekre is ...cenzúrázatlan:)
Sziasztok,
Eredményeket honnan lehet megtudni?
rigo
Beírtam valahová...már nem tudom hova. 350-es speciál kategória I. hely :-) kissé nagyképű a dolog nem??
Jövő szombaton Kakucs ringen ismét verseny lesz. Ha esetleg valakinek van kedve jönni.
Hogy állnak a skacok?
csak éjszaka esett az eső, szóval nem volt para:)
Teganp még bántam, hogy nem tudok lemenni. Ma már nem...
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ MDK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szevasztok! Hajrá srácok húzzátok neki, Süni te meg ne felejts el a parás 5ös kanyarban kitúrni mindenkit:)
Skacok!Az erő legyen veletek a versenyen!!!Lélekben ott vagyok és szarrá szurkolom magam!!Hajrá MDK! Legyetek:
Szzzzzzzszszszszszszszszsz KIROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és kérlek ne igyatok alkoholt! Nem egészséges!
Basszus nagyon úgy néz ki, h szét áztok a hétvégén........de ne legyen igazam. Jó bulizást mindenkinek!
Halló!
Mivel csak jövő héten készül el a kicsike,kénytelen vagyok kocsival kimenni!
Lesznek rajta modósítások nem akartam összegányoltatni a hét végére.......
Vendéglátózik! Az a szar az egészben hogy direkt megkérdeztem a "Nagyit" hogy vigyáz e a gyerekre!Így lett megírva a párom beosztása!Már nem tudja megcserélni!Ennyi hogy az isten .............(csúúúúúnya szavak!!!!!)..............!!!!!
tud valaki szalast szombat estere 2fönek a ring környeken???????
Te Matta, most nem azért, de mit csinál az aszony???
Nem azért kényezteted hét közben, hogy amíg Te speed week-en vagy, addig vigyázzon a lurkóra???
Valamit nem jól csinálsz!!!!
[quote=DiMatta]
ÁÁÁÁÁÁÁ! Már olyan szépen megterveztem mindent!Szopat a mutter!Köszi anya!!!
csak 1 anya van....elég is...............
ÁÁÁÁÁÁÁ! Már olyan szépen megterveztem mindent!Szopat a mutter!Köszi anya!!!
Szegény Máté! Te mindig így jársz! Beleéled magad, aztán kopp...
Elég retek időt mond!
www.met.hu
Never give up!
léhűtő brigád......egész héten a gép elött,hétvégén motorozás...........
Remélem Te is jössz legalább szombatra ?
Ez igy nem KRIOOOÁÁÁÁÁ!!!