• Skip to Primary Menu
  • Skip to Main Content
Címlap
  • Főoldal
  • Fórum
  • Apróhirdetések
  • Klubtagság
  • Egyesület
  • PArtnereink
  • Galéria
  • Zard
  • Új profilképek
  • Regisztráció
  • Belépés

Apróhirdetések

Ducati Monster 750 Dark
Mv Agusta F4-750 eladó
Monster 696
Fékbetét és féktárcsa akció
Dainese bőrdzseki
Termignoni Racing Carbon Slip...
Ducati Monster S4Rs
Ducati corse baseball sapka
Új Vanucci bőrdzseki 52-es.
Rizoma markolat

További hirdetések...

Online Felhasználók

Vicctor képe
Vicctor
1 online felhasználó
1 vendég
944 regisztrált felhasználó

Ez a téma mostanság

Idiótaságok
Minden ami Multistrada
Monster - Általános
Hypermotard
Képek. érdekességek
Coffebar
Ducati Night
WSBK
Minden, ami gumi
MotoGP
Superbike
Motoros Ruházat
Dühöngő
Ducatit vennék - segítség a...
Ducati oldtimerek (egy kis t...
Túra ajánló
Ducati in cinema
Szülinaposok
Pályanapok
BUKÓSISAK: tapasztalatok, vé...

Hírek és vélemények

Újdonságok a 2012-es MDK tag...
MDK az éterben!
MDK Karácsony 2011
MDK Karácsonyi buli
Új fórum struktúra
Diavel AMG edition
1199 Panigale - az erőforrás
Monster 795

Segítség Jipiinek

Címlap » Fórum » Régi topicok » Klubélet » Rendezvények

Großglockner Trophy 2010 - Hajrá Jani!

stafford, 2010, június 1 - 13:26
Csoport :
  • Rendezvények

A verseny 2010. Június 19.-én kerül megrendezésre. 160 regisztrált induló lesz, köztük az MDK által is nagy becsben tartott 1958-as Ducati 175 Gran Sport.

A világ minden tájáról érkeznek híres versenyzők és ritka, nagyra becsült gyári versenymotorok. A túlzott létszámú érdeklődő miatt, mely messze meghaladta a maximális 160 főt, a rendezőségnek a motorok ritkasága és állapota szerint kelet szelektálniuk. A legnagyobb megbecsülést természetesen a 20-as, 30-as évek motorjai élvezhetnek.  Nem kevesebb mint 60 induló érkezik Angliából, köztük hárman eredeti 500-as Rudge TT-vel, többen Norton és New Imperial gyári versenygépekkel. Németországból számos BMW, NSU és DKW versenygép jön, Svájcból a Motosacoche-ok és Condorok mellett egy eredeti Vincent Black Lightning is rajthoz áll, valamint Amerikából is érkezik számos résztvevő. Kis hazánkat idén Sajben János egy  1926- os BMW R42 képviseli. Ifj. Sajben János 1958 Ducati Gran Sport-tal, Bódis János BMW R51 RS-sel, Végh Zoltán 1926-os New Hudsonnal. Az esemény egyik legöregebb masinája Rozsos Ákos Brooklands replikája lesz és Paulovits Imre egy 250-es Suzuki gyári versenygép nyergében próbálja megdönteni az eddigi rekord időt.

‹ Motogroup karácsonyi buli Zapi motor tesztnap ›
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, szeptember 23 - 19:04

Ha esetleg valakit édekel még ez a verseny az megtalál egy hosszabb cikket a Veterán újság e havi számában.

24381
új hozzászólás
torig képe
torig() 2010, június 23 - 12:44

Valvoline-t használok. Arra is rá van írva, hogy ne fújjuk hideg felületre. Meg az, hogy ha ráfújod, várj vele 15 percet. Nekem bevált. Nem pereg le a láncról, ha hidegen fújom rá, akkro sem. Optimálisan akkor fújom be, amikor hazaérek.

20151
új hozzászólás
Hókuszpók74 képe
Hókuszpók74() 2010, június 23 - 12:36

Valvoline a titok! SEMMIT sem csap ki a felnire, ha szíraz láncra fújod, mindegy, hogy hideg vagy meleg a lánc!

20148
új hozzászólás
Előzmény
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 23 - 09:01

Igazából mindegyik megoldás jó....csak a benzinnel kel egy kicsit jobban vigyázni. Amúgy meg nyilván az sem mindegy, h milyen sprayt használsz. Én a MOTULT használom és szerintem elég jó. ( Valami Chain Tube road plus) Nem nagyon van olyan gondom, h nagyon zsíros a felni tőle.......pedig az enyém is fehér.

20138
új hozzászólás
torig képe
torig() 2010, június 23 - 07:48

A lácspray használati utasításán is rajta van, hogy ne fújjuk hideg felületre. Nekem a WD40-es előáztatás, mechanikus törlés (rongyal áttörlés) 2*, majd  brigéciol fogkefe, aztán víz kombó jött be a legjobban.

20135
új hozzászólás
mihalyzotya képe
mihalyzotya() 2010, június 23 - 05:07

a brigéciol nem bassza szét a gumit,tömítést?

20134
új hozzászólás
akiducati képe
akiducati() 2010, június 23 - 08:58

én féktisztítóval befújkálom és utána ronggyal letörlöm... Smile (mármint a felnit...)

20131
új hozzászólás
szalacsi képe
szalacsi() 2010, június 22 - 22:40

Zotya4

Okosan a hideg/meleg vizes zsíroldóval, foltot hagy a felnin! A Brigi nem azt, kűdjed rá!

Szalacsi

20128
új hozzászólás
Előzmény
mihalyzotya képe
mihalyzotya() 2010, június 22 - 21:38

igen,ezt már megfogadtam,asszem Te ajánlottad.

mindig frissiben,mikor hazaérek,szinte cseppenként pötyögtetem be a láncszemek csapjait.mióta igy csinálom,nem rakódott új "sperma" a kerékre,csak a régit kéne leganézni!

neki állok valamikor,ha eláll az eső.elöszőr forró vizes zsíroldóval,ha az nem frankó,akkor brigéciollal,aztán öblités.

csak ne esne már!!

20120
új hozzászólás
Előzmény
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 22 - 18:18

[quote=mihalyzotya]

tartsd meg Jani!!

a csaj meg a jó szokását!!

kérdezd már meg Tőle ,hogy nem akarja-e az én kerekeimet is fényesre polirozni?Laughing out loud

az első nem annyira gáz,de a hátsó(a láncspray-től) mindig retkes.

[/quote]

Bírnád mi?? Laughing out loud

Egyébként próbáld ki azt a kis trükköt, h amikor hazaérsz akkor fújod be a "meleg" láncot. Így jobban rászárad mire legközelebb mennél vele és nem csapja össze annyira a felnit.

20099
új hozzászólás
Előzmény
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 22 - 18:14

[quote=akiducati]

[quote=Gran Sport]

Asszony nincs, csak csaj! Nix házasság!! Ha meg valakinek nem tetszik akkor menjen máshová. De a leány akivel együtt vagyok elég normálissan áll az ilyen dolgaimhoz. Pl kb két hete este csinálgattam a vasat mert másnap szerettem volna menni vele ő meg szépen fogta magát, leült az első kerék elé és fényesre polírozta, pedig nem kértem rá:D

[/quote]

Polírozta, mi?! És a Bohócot?!:D=))

[/quote]

Nem csalódtam bennetek srácok!!!

Políroz Ő mindent amit kell és ahogyan kell!!:\

20098
új hozzászólás
Előzmény
Desmoer képe
Desmoer() 2010, június 22 - 11:28

[quote=Gran Sport]

Asszony nincs, csak csaj! Nix házasság!! Ha meg valakinek nem tetszik akkor menjen máshová. De a leány akivel együtt vagyok elég normálissan áll az ilyen dolgaimhoz. Pl kb két hete este csinálgattam a vasat mert másnap szerettem volna menni vele ő meg szépen fogta magát, leült az első kerék elé és fényesre polírozta, pedig nem kértem rá:D

[/quote]

Jani, csak így tovább, jól csinálod, az elején kell megnevelni őket, mert aztán elszalad velük a ló!  

A polírozásról meg annyit, hogy először a kereken gyakoroljon, aztán, ha jól végzi a dolgát utána jöhet a többi, a bohóc feje meg maradjon a legvégére!!! hehehe           

20081
új hozzászólás
Előzmény
akiducati képe
akiducati() 2010, június 22 - 10:44

[quote=Gran Sport]

[/quote]

Polírozta, mi?! És a Bohócot?!:D=))

20070
új hozzászólás
Előzmény
mihalyzotya képe
mihalyzotya() 2010, június 22 - 09:05

tartsd meg Jani!!

a csaj meg a jó szokását!!

kérdezd már meg Tőle ,hogy nem akarja-e az én kerekeimet is fényesre polirozni?Laughing out loud

az első nem annyira gáz,de a hátsó(a láncspray-től) mindig retkes.

20064
új hozzászólás
torig képe
torig() 2010, június 22 - 08:28

Nagyon az elején lehettek ennek a kapcsolatnak. Laughing out loud

20054
új hozzászólás
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 22 - 08:06

20053
új hozzászólás
mihalyzotya képe
mihalyzotya() 2010, június 22 - 05:23

én meg arra,hogy az asszony erősen gondolkodik a váláson!!Laughing out loud

20049
új hozzászólás
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 21 - 23:28

NYERT!!!!!!

20048
új hozzászólás
akiducati képe
akiducati() 2010, június 21 - 23:26

Tennék rá pénzt, hogy már szét is kaptad a picikét... !!??B):D

20047
új hozzászólás
torig képe
torig() 2010, június 21 - 17:57

Komoly! Smile Fasza lehetett. Köszönjük!

20020
új hozzászólás
tomszojer képe
tomszojer() 2010, június 21 - 15:39

[quote=Gran Sport]

NA EZT NÉZZÉTEK MEG!!!! Tegnap előtti felvétel a versenyről. A pálya fölső egy harmadán kb 4-5 km-en keresztül ilyen idő volt a célig!

http://www.youtube.com/watch?v=DdlvkrvfhXg

[/quote]

Főnök!

Maxximálisssan le a kalappal !!!!!!!!!!!!Ja, KIIIIROOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

20011
új hozzászólás
Előzmény
akiducati képe
akiducati() 2010, június 21 - 10:57

Igazi ducatis kemény f@szú csávó vagy a videót elnézve...:D!!!!

Még nagyobb büszkeséggel tölt el, hogy ilyen körülmények között érted el a csodás 9. helyet!!!!!=D>=D>

19999
új hozzászólás
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 21 - 10:29

Ugye?? Kösz szépen! Ahhoz azért kéne egy kis kondi, még egy pár ezer km gyakorlás no meg egy zsíros szponzor........motorunk még csak lenne hozzá. Mondjuk egy 1943-as katonai BMW Laughing out loud Elvileg oda gyártották:D:D

19998
új hozzászólás
Desmoer képe
Desmoer() 2010, június 21 - 10:04

Jani, ez nem gyenge, büszke vagyok Rád, szép teljesítmény!!!

Nem gondolkodtál el a Dakaron való elinduláson!?  Laughing out loud

19994
új hozzászólás
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 21 - 09:52

NA EZT NÉZZÉTEK MEG!!!! Tegnap előtti felvétel a versenyről. A pálya fölső egy harmadán kb 4-5 km-en keresztül ilyen idő volt a célig!

http://www.youtube.com/watch?v=DdlvkrvfhXg

19991
új hozzászólás
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 21 - 08:47

[quote=torig]

Óóó istenem! Eldobtad! Szegényke! Igazán csak gratulálni tudok a nagyszerű teljesítményhez. Várjuk a részletesebb beszámolót! Smile

[/quote]

Patinásodik a kicsike

19981
új hozzászólás
Előzmény
Gran Sport képe
Gran Sport() 2010, június 21 - 08:46

[quote=S4R]

[quote=Gran Sport]

Letűnt korok egyik utolsó hírnöke, a régmúlt motorsport történelem nagy rajongója. Vagy ha úgy tetszik csak egy szerencsés flótás aki jó helyre született:D:D

Faterom 1976-óta gyűjti az öreg motorokat és az elmúlt évtizedekben ennek élt. Ezért van ami van. Ő kezdte el felújjítan a vasakat aztán idővel én is elkezdtem belepiszkálni a dolgokba.

Amúgy valóban nem szívessen tenném közzé a lakcímet, vigyázni kell az ilyen kincsekre. De majd valahogy megoldju a láthatóságot. Mondjuk én szinte minden versenyről amin indulunk teszek föl infót ide. De soha nem jön el senki.  Akkor elemükben lehet megcsodálni ezeket a gyönyörűségeket. ÉS szerintem  sokan meg is lepődnének, h némeklyik mire képes. Perrsze sokan mondják, h nem vagyunk normálissak, h ilyen úgymond múzeális műkincsekkel nyélgázon, örjöngve körözünk egy versenypályán. De én erre csak azt szoktam mondani, h minek van egy dögös csajod ha sosem dugod meg??? :D Ezek is arra születtek, h menjenek. Sőt számomra szomorú dolog, ha csak ott állnak a sorban és várják az elmúlást ahhelyett, h megmutatnák, h még mindíg van bennük elég kraft!

[/quote] Jani, használni, élvezni!

Tarthatnál egy élbénybeszámolót mondjuk Dudniceben mint tavaly vagy tavaly előtt ,ahol szarrá áztunk Bécivel együtt. Remélem emlékszel?!

[/quote]

Amikor jégesőben mentünk és  Strapacskáztunk? Ha arról beszélsz akkor emlékszem. Persze szívessen tartok élménybeszámolót......majd ha lesz rá alkalom.

19980
új hozzászólás
Előzmény
Jipii képe
Jipii() 2010, június 20 - 23:35

kiroáááááá!!!

Smile)

Budapesten, a Keletinél, a metrótól fél percre olcsó albérlet kiadó hívj, írj!

19972
új hozzászólás
Előzmény
DiMatta képe
DiMatta() 2010, június 20 - 22:45

Basszus Jani!Te tényleg nem vagy normáááááális! Büszkék vagyunk rád!!! Te is KIROOOOÁÁÁÁÁÁÁ vagy!

19971
új hozzászólás
torig képe
torig() 2010, június 20 - 21:23

Óóó istenem! Eldobtad! Szegényke! Igazán csak gratulálni tudok a nagyszerű teljesítményhez. Várjuk a részletesebb beszámolót! Smile

19969
új hozzászólás
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • következő ›
  • utolsó »

Desmo Owners Club

Official site for the DOC Hungary.
President: Richard Deak
Vice president: Gabor Ambrus

Egyesület

Magyar Ducati Klub Egyesület
1144 Budapest, Gvadányi u. 52-54.B:II/62.
CIB Bank 10701128-66388696-51100005

Fel

X
  • Új fiók létrehozása
  • Új jelszó igénylése
Betöltés