MDK házibajnokság és nyílt nap 2011 május 15 - FONTOS!
Először is köszönjük a szép számú jelentkezést! Az MDK részéről 28 fő gondolja vérkomolyan a dolgot, reméljük az előlegek beérkezésekor is hasonló létszámot tapasztalhatunk! A másik olasz márka táborából, az RSV fórumról 15-20 főre számíthatunk. A létszámot nézve nagyon jó mókának nézünk elébe május 15-én! Jelentkezéseket továbbra is elfogadunk és szeretettel várunk mindenkit az MDK házibajnokság első nyitófutamán és nyílt napján!
Elérkezett az idő, hogy beszedjük a pályafoglaláshoz szükséges 4.000 Ft-os előlegeket. A pénzt az alábbi számlaszámra utaljátok el legkésőbb január 17-ig!!! A közleménybe írjátok be: "MDK házibajnokság" és az oldalon használt felhasználóneveteket!
11773494 - 03014507 (OTP) Ambrus Gábor
RSV-sek mindenkepp tuntessek fel a kozlemenyben, hogy RSV!!!!
Az elmúlt hetekben újabb információkkal gazdagodtunk, amiket ebben a topicban közlünk folyamatosan. Akik még nem jelentkeztek a nyílt napra, azok megtehetik a jelentkezési űrlap kitöltésévél és az előleg utalásával!
Köszönjük minden jelentkezőnek az együttműködést!
Az alábbi táblázatban ellenőrizhetitek az adatokat.

Official site for the DOC Hungary.

R --> versenyen is indulnak.
Staff, mi az R, és nálam nincs rajtszám.
Köszi Jani a csomagszállítási lehetőséget!
Lehet élek vele, a részletekről még egyeztetünk.
Üdv, rigo
Laci a Mátrához nem árt a Luky mert nagyon gány utak vannak csak óvatosan.
Partnered lesz nem aggódom. Akkor ha letutiztad üzenj vagy hívj
Dunakeszin lakom és a mocit valószínűleg szombaton elhozom emődről. Szóval az egyik változat, hogy keszin alszom szombaton, és lehet egy kicsit partizánkodni pest közelében, mert tavaly nyár óta csak a keleti utakat ismeri a járgány
Luky!
merről mész?úgy rémlik,te is itt laksz a környéken.
ha elkérsz az asszonytól ,veled tartanék:D
meg fogynia kell a benyának,nehogymááá teli tankkal körözzek a ringen
Persze! De asszony a régi, csak a nevét toldottuk meg
Egyelőre még tervezés alatt az ügy. Olyan verzió is felmerült, hogy a mátrán keresztűl felgurulok Dunakeszire, hogy izgalom is legyen, csak egyedül nem izgi. Képlékeny, de ha megvan szólok.
Nagyon hibátlan Nantu
Ha tuti lesz a menet akkor a szállást zsírozzuk le Staffnal mihamarabb.
Devy te hogy tervezted alakúl a konvoj ?
Luckylac neked belefér egy éj távollét az újasszonytól?
Koszi!
Koszi! Kp-sokat meg nem tudta a rendszer
Most mar okes!
a Csizmár Balázs Suzuki B-Kingel jön
Jelezném akkor , hogy a kezedbe adtam a 4 ropit pár hónapja
Kiraktam egy tablazatot, amiben ellenorizni tudjatok a jelentkezeseteket, elolegeket, es a motor tipusat, amivel reszt vesztek. Mindenkit kerek, hogy ha valami nem egyezik jelezze itt! Koszi!
Paco.Nagy valószínűséggel mi(Paso,Fecópapa,én)is lemennénk már szombaton.A héten kiderül.
Nagy a dilemmám: a motoromon úgy néz ki most már orvosolja a Doki a szivárgás problémát majd csak a hétvége felé azt kell megbeszélnem, hogy mikor juttassam el a gépet hozzá. Leginkább az a cél, hogy a júniusi MDK talin már semmi ne szivárogjon belőle. Szóval kérdés, hogy mikor vigyem el hozzá a gépet.
Ha jövőhét elején elviszem, akkor júniusra lazán megvan, viszont akkor nem tudok kimenni a nyílt napra. Szerintetek megvárjam a nyílt napot, és csak utána vigyem el hozzá a gépet? Mondjuk a nyílt napra amúgy is csak nézőnek mennék.
Nem tudtam eddig dönteni, mert jó lenne már ezt a szivárgásos dolgot elintézni, mert azért csak zavar, de közben meg csak jó lenne az MDK találkozóra úgy elmenni, hogy már pár embert személyesen is ismerek, és erre a találkozóig szerintem már több lehetőségem nem nagyon lesz.
engem érdekel fixen 2hely
Szia Rigo
Én megyek Pestről autóval szombaton. El tudom vinni a cuccodat. Csak még a pontos időpontot nem tudom mert egyeztetni kell Staffékkal meg azokkal akik velem jönnek.
Sziasztok,
A szombati lemenetelkor a csomagszállításban tud valaki segíteni, megy valaki autóval Budapestről?
Mert akkor megbeszélhetnénk napközben valami találkozót, ahová odavinnénk a cuccokat.
Alakul! Egyeztetünk telefonon!
Én úgy tervezem, hogy megyek. Egyelőre csak a vasárnapon gondolkodtam, de még a szombati menet is szóba jöhet.
Én megyek már szombaton, de a saját autómban alszok. Apropó Staff a csütörtöki edzést át kell tennünk péntekre mert csütörtökön foglalt a pálya.
Devy jon mar szombaton.
Hali
Keletről megy valaki szombat estére, vagy csak vasárnapra ??
Ujabb infok:
Szombat este lehet bogracsozni, stb.
Aki lejonne mar szombat delutan annak 2.500Ft/fo a szallas. Mosdo, zuhanyzo, stb van. Szobakat meg kell tolteni, tehat nem alszunk egyedul 2, 3 agyas szobakban. Nalam jelentkezzen, aki mar szombat delutan is jonne!
A nyilta napon a bufeben lesz hideg/melegszendvics, hamburger, frissensultek es gulyas.
Ha van kerdes, keres egyeb igeny jelezzetek most. Mar csak 2 het van hatra!
UPDATE: eso eseten a rendezveny majus 29-en lesz megtartva!
én is kimyegyek a transporterrel abban is elférünk 2-en
Hát veterán versenyen akik messziről jöttek azoknak megengedték tavaly, hogy ott aludjanak. ...Ha jól emlékszem. Am én is kis teherrel szándékszom kimenni és abban alszom, fölállítok egy omnyisztort meg ilyenek, tudok vinni pár széket stb..
És meg is engedik a campinget?
Srácok,
ha valaki gondolja, mivel én is este megyek és kocsival viszem a motyóm, és abban is alszok, mindenképp lesz kempingplacc, ott lehet majd sátrat verni.
ez a beszéd