Új Superbike - Ducati Superquadrata 2012
maleducati group, 2011, június 1 - 10:14
Csoport :
Megjelent az első kép az új SBK-ról. A kép az elmúlt hétvégén a mugelloi teszten készült.
Megjelent az első kép az új SBK-ról. A kép az elmúlt hétvégén a mugelloi teszten készült.
Official site for the DOC Hungary.
President: Richard Deak
Vice president: Gabor Ambrus
Magyar Ducati Klub Egyesület
1144 Budapest, Gvadányi u. 52-54.B:II/62.
CIB Bank 10701128-66388696-51100005

bellissima !!!

Disznó biza nagyon...
elfogadnám
Nekem nagyon tetszik!!!
Ime
http://www.motorinfo.hu/sporthirek/muhely/2011/10/11/ducati_superquadro_...
Már a videó hangjából is hallani, hogy eszméletlen jól veszi a fordulatot. A 1098 biztos erősebb közép tartományban, de szerintem a 1199 ütősebb lesz pályán, az sbk motor simán lesz 220 le, és a nyomaték is minimum marad 135. Az 1000-es gp motoroknak volt 100 Nm körül a nyomatéka. Ráadásul ezt az erőt úgy is leszabályozza a tc kigyorsításon...
nekem nem volt még olyan erős gépem, hogy csak játszak vele, nekem nyelezni kellett
Miért Te nem?
játszanál a gázzal mi?
Hali !
A furat-löket figyelembe vételével asszem "észre" se venni majd,hogy 10000-nél forog...mert szerintem piilanatok alatt ott lesz.
Csak a brutális tolóerőt fogja az ember érezni folyamatosan...
És ha még "hangolva" lesz az elektronika stb...a tulajok által.hm.
Kíváncsian várom és majd nyilatkozom...
Eszembe sem jutott hogy ez szarabb mint a 1098 csak erre reagáltam:
Elég egyértelmű a váltás pl: furat+löket tekintetében alacsonyabb fordulaton jön a nyomaték!
JA 9750-nél kb 184 le.
dino74 Azért a mérnökök se teljesen hülyék, valószínű a hajtáslánc áttétele is más (rövidebb áttétel, más váltó átt. kiosztás), mivel a felső ford tartomány erősebb , sőt úgy tűnik a nyomaték is nagyobb fordszám tartományban van toppon. Valszeg abból a később jövő nyomatékból semmit nem érzel, sőt..
kéreti magát mint valami prosti
Ezt azoknak mondja akiket nem kedvel!
Dino!
Igaz,igaz de egy motor sok dologtól lesz jó. . .
Biztosan hallotad már a kocka motor kifejezést!
Majd kipróbáljuk a Foxét(mert biztos erre gyűjtögeti az Eurót a kis sunyi)és nem adjuk vissza! Mert sosem hív vissza és mindíg a munkára hivatkozik!
Igen ez így van a legszebben megfogalmazva
Igazad van dino, semmivel sem erősebb, csak pörgősebb. Csodák nincsenek, nyomaték csak köbcentiből lesz, lóerő meg fordulatból.
http://totalbike.hu/hirek/2011/10/10/he_ferfiak_felizgultok/?token=da31a...
A nyomatékkülönbség 1Nm 1000 fordulattal feljebb. Ebből arra a következtetésre jutok, hogy 8000-es fordulaton meg sem közelíti a 1098 erejét. Persze biztos jobban megy, mert 25le az nem sámli, de csak akkor vagy vele gyorsabb ha használod a váltót. Kiváncsi lennék hogy hány lóerőt ad le 9750-es fordulatnál. Tehát nem alulról menős!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f4gY97BVBzk
http://www.youtube.com/watch?v=qauKx26hjxQ
1198:
The 1198 engine produces 170hp (125kW) @ 9,750rpm and a class-beating 97lb-ft (13.4kgm) of torque @ 8,000rpm.
1199:
"Ducati and Ducati Corse engineers increased engine speed and enhanced breathability with the incredible bore and stroke of 112mm x 60.8mm. The intense study of power and ridability resulted in an output of 195hp @ 10,750rpm and 98.1 lb-ft (13.5kgm) @ 9,000rpm"
Igen kicsi a fordulat különbség, de az erő az lényeges!
Sajnos az sbk blokkal szerelt modelleket pörgetni kell.
Ilyen az amikor 2 nagy elme harcra megy!Ezt én szoktam a Mátéval!

A szíj vezérlés szerintem marad a léghűtéses modellekben,de a vizesekbe láncos lesz.Így a káposzta is megmarad!
135Nm 9000-es fordulaton az nem éppen alulról indulós darab. Az én olvasatomban a nagy furat rövid löket kombó nem éppen a nyomatékot hanem inkább pörgős motort jelenti
Hello!
Elég egyértelmű a váltás pl: furat+löket tekintetében alacsonyabb fordulaton jön a nyomaték!
"Ducati and Ducati Corse engineers increased engine speed and enhanced breathability with the incredible bore and stroke of 112mm x 60.8mm. The intense study of power and ridability resulted in an output of 195hp @ 10,750rpm and 98.1 lb-ft (13.5kgm) @ 9,000rpm"
S.
igen ,igen!!
én meg a 2-ik buta jószággal(-öö,..akarom mondani a 3-ikkal) járnám ugyanazt az utat.
Sanci!!minden forrásnál megitatnálak,minden legelőn legeltetnélek,még füvet is kapnál!!
nem kérnék mást:1 csepp olajat!!
hejj,egy jó kis 3 csillaghetes túra a hegyekben kéne már
Ezt a blokkot 160le"butitva" belerakhatnák egy monsterbe és felkérhetnének igazán,hogy járjam be vele a mátrát és erdélyt!