UJW-853 Fehér Monster
d.zoli, 2010, augusztus 18 - 19:46
Csoport :
Becsületes megtaláló üzenete
Sziasztok!
Keresem az UJW-853 rendszámú
fehér Ducati Monster tulaját (vagy az UJR-396-os kék Kawasakiét), aki a
múlt héten Őriszentpéteren hagyta (el) fényképezőgépét. A gép most nálam
van, de visszaadnám.
E-mailben elérhető vagyok.
Köszönöm!
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Official site for the DOC Hungary.

ERIK FOR PRESIDENT!!
példát leshetne pár gazember a Parlamentben (is)!
[quote=sanci]
Éljen Torug főpap!
Ha jó tudom Atyánk már van!
És a Jawa még csak ezután jön!
[/quote]
Óóó! Messze nem vagyok annyira becsületes. Még sokat kell gyakorolnom.
Éljen Torug főpap!
Ha jó tudom Atyánk már van!
És a Jawa még csak ezután jön!
[quote=torig]
Ennek igen is örvendezni kell, és az ilyen embereket meg kell becsülni. Ugyanis ez a viselkedési minta jelen társadalmunkban - bár kívánatos lenne - nem jellemző. Tegye szívére a kezét mindenki. Itt hányan nem adták volna vissza? Hányan a kisujjukat sem mozdították volna? Persze most többen fognak ide írni, hogy ...de én igen...stb.
Igen is becsüljük meg Eriket. Dicsérjük tettének erkölcsösségét, és szolgáljon nekünk követendő példaként, hogy jobb emberek lehessünk!
[/quote]
Nálam a visszaadási folyamat tuti elindulna, de hamar el is akadna, mert sajna ennyit már nem járnék utána. Viszont anyám már visszajutattná, mert úgyis átpasszolnám neki a feladatot.
A lényeg, hogy ha én találom meg, valahogy visszakerülne a gazdájához.
ÁMEN
Ennek igen is örvendezni kell, és az ilyen embereket meg kell becsülni. Ugyanis ez a viselkedési minta jelen társadalmunkban - bár kívánatos lenne - nem jellemző. Tegye szívére a kezét mindenki. Itt hányan nem adták volna vissza? Hányan a kisujjukat sem mozdították volna? Persze most többen fognak ide írni, hogy ...de én igen...stb.
Igen is becsüljük meg Eriket. Dicsérjük tettének erkölcsösségét, és szolgáljon nekünk követendő példaként, hogy jobb emberek lehessünk!
jó hogy visszakerült a jogos tulajdonosához a gép. viszont ennek természetesnek kell(ene) lennie, szomorú, hogy így örvendeztek ennek.
Sajna nem, mert ezzel a kiváló ötlettel már csak itt találkoztam, amikor hazaértem....viszont mivel úgyis meg fogom Eriket látogatni a Monsterrel, legalább mind a hárman rajta leszünk majd a képen
Végre előkerült az elveszett tag
!
Nem csináltál egy közös képet Erikkel, ha már úgyis van fényképezőgéped?!
Kedves Mindenki, és főként Kedves Erik alias BECSÜLETES MEGTALÁLÓ,
ezúton is, és ezen a fórumon is ezer hála ERIKnek, hogy megtalálta, kinyomozta, és vissza is adta...nem mindennapi a sztori, bár lenne még belőled néhány millió
KÖSZÖNÖM, Zola
[quote=becsületes megtaláló]
Megtörtént. A boldog tulajdonos megígérte, hogy szorosabbra fűzi kapcsolatát a Magyar Ducati Klubbal (még nem régi motoros), én meg a Ducati Klub tagjainak egészségére fogasztom el (apránként) a paraszolvenciát.
Ha pedig végre sikerül egy Schwalbe-t vennem, én is csatlakozom a Ducati Klubhoz!
[/quote]Egészségedre! És most már maradj itt közöttünk, vannak többen is akiknek nincs motorjuk!
Megtörtént. A boldog tulajdonos megígérte, hogy szorosabbra fűzi kapcsolatát a Magyar Ducati Klubbal (még nem régi motoros), én meg a Ducati Klub tagjainak egészségére fogasztom el (apránként) a paraszolvenciát.
Ha pedig végre sikerül egy Schwalbe-t vennem, én is csatlakozom a Ducati Klubhoz!
Nagyon köszönöm, de NEM MERNÉK felülni; gyáva nyúl is vagyok, meg öt gyerek, aggódós feleség...
Mindenképpen ajánlani fogom neki!
Tisztelt BECSÜLETES MEGTALÁLÓ!(nem ragadt be a caps lock:D!)
én szivesen elviszlek egy karikára,csak szerezz egy bukósisakot magadnak.
minden jót!
Örülök, hogy sikerült megtalálni a motoros társunkat és visszakapja a fényképezőgépét

.
Azért ha felajánlja,hogy elvisz egy körre a Monsterrel, fogadd el, biztosan nem fogod megbánni
!
Nem akarok itt mások által leírt dícséreteket ismételgetni, de tény, jó srác vagy BECSÜLETES MEGTALÁLÓ!
Én egyszer az M7 b.szentgyörgyi lehajtónál álltam meg egy lerobbant Ford Transitnak éjjel 1-kor. Egy kellemes 30-as bombázó vezette. Nem történt semmi olyan, csak lehúztuk a pályáról a verdát, aztán Nagykanizsára hazavittem a hölgyikét. Én is bort kaptam....
Nekünk kellene vezetni ezt az országot..... Talán történne is valami....
én pest belvárosban hagytam el a forgalmimat (mókás volt mert pont műszakira mentem, ami persze ugrott a forgalmi nélkül). a srác aki megtalálta, felkutatott iwiw-en, és 2 nap múlva már vissza is kaptam. vittem neki egy jófajta lellei bort, alig akarta elfogadni.
Nekem egyszer egy házaspár az M7-en megállt(leállósáv) és összeszedte a hátizsákból szétszoródó személyi,jogsi,forgalmi,pénz négyesét.Még aznap felhívtak,hogy nyugodjak meg megvan minden!(a számom persze nem tudták,valahogy kinyomozták)Másnap találkoztam velük mert pont pesten volt dolguk és még a pénzt se fogadták el!

Bazki! Visszaadtátok az emberekbe vetett hitemet! Még ilyet! Remélem sok követőre talál a példa.
reméljük Zoli ezután aktív klubtag lesz :)
csináljatok 1 közös képet!
[quote=becsületes megtaláló]
Örömmel közlöm a klub tagjaival, hogy Sz. Zoltán Bp. IX. ker-i Ducati Monster (UJW-853) tulajdonos ma este visszakapja a fényképezőgépét.
Ez másodsorban a helyi hivatal csinos és szőke (hölgy)munkatársának köszönhető.
Köszönöm a figyelmet és a segítséget!
[/quote]
Jó látni, hogy vannak még ilyen emberek mint te. És örülök, hogy sikerrel zárulhat le a történet.
Örömmel közlöm a klub tagjaival, hogy Sz. Zoltán Bp. IX. ker-i Ducati Monster (UJW-853) tulajdonos ma este visszakapja a fényképezőgépét.
Ez másodsorban a helyi hivatal csinos és szőke (hölgy)munkatársának köszönhető.
Köszönöm a figyelmet és a segítséget!
Komolyan mondom, én az első hozzászólástól (találtál egy gépet és vissztadnád....) is lefostam a bokám. Erre most kiderül, (miután jó pár akadályon fenn akadtál) hogy nem is olyan egyszerű visszadni a jogos tulajnak..... Te még mindig próbálkozol és most már nem csak egy duki klubba regisztrálsz be az eredményért (ez pár perc), hanem képes lennél önkpormányzatokon (unszimpi, nem segítőkész és béna alkalmazottakkal) küzdeni.
Egy UFÓ vagy!!!!!! (ez most komoly dícséret volt...Illetve tudd, hogy annak szántam!!!! )
Koszi a faradozast! Remeljuk sikerrel jarsz!
Ez sajnos csak elvileg járható út. Mivel (szintén elvileg) sem a "hivatalok", sem a rendőrség nem adhat ki adatokat, így nagyon meg kellene bízni bennük, hogy majd becs'szóra megkeresik a tulajt, és átadják a gépet.
Még a hétvégén mehet a kutatás, hétfőn bemegyek a hivatalba (vagy a rendőrségre), s megkérdem. Az eredményt majd közzé teszem.
hétfőn kiküldök egy körlevelet az összes tagnak, hátha valaki ismeri csak nem jár fel az oldalra.
nem a Monájé?
Bárhova beviszed ahol van önnálló önkormányzat, leadod, az adatokkal együtt m800-as fehér monster, rendszám, ők kikeresik ezt az nkh adatbázisából és elküldik neki ha lehetséges, ha ez nem járható út, akkor megőrzésre kerül 1 v 2 évig.
[quote=d.zoli]
[quote=wutang]
A fényképezőt le kell adni a jegyzőnél és rendszám alapján megkeresik a tulajdonost és visszajuttatják neki.
[/quote]Igen, csak jó lenne tudni, hogy melyik jegyzőnél, mert az, hogy Őriszentpéteren motorozott valaki, még nem jelent semmit, bárhol lakhat.
Vagy az őriszentpéteri jegyző is meg tudja keresni a motor tulajdonosát?
[/quote]
If you hurt me, I won't cry, I just say: FUCK YOU AND DIIIIEEE!