WDW2010
stafford, 2009, július 23 - 18:25
Csoport :

Jövő szeptemberben kerül megrendezésre a World Ducati Week. Négy nap szórakozás a Ducati szerelmeseinek a Misanoi pályán, ahol többek között pályamotorozás, koncertek, esti bulik, stunt bemutatók, Ducati múzeum- és gyárlátogatás, történelmi motorok és kiállítások, konferenciák várják a vendégeket.

Official site for the DOC Hungary.

[quote=Endruz]
Sziasztok!
Ha meglesz még a DUKI megyek
(1 fő)
Endruz
[/quote]
Sziasztok!
Ha meglesz még a DUKI megyek
(1 fő)
Endruz
[quote=ricsi]
1. probalok intezni egy hotelt kozel a palyahoz, csoportáron
2. valoszinuleg lesz egyedi hotel ár DOC tagoknak, de ez meg kesobb derul ki
3. nem kötelezo egyben lakni, aki akar satrazik aki akar maganyachtot bérel. en tuti nem satrazok
kerdes, hogy egy seggel leakartok-e menni,vagy megaludni utkozben. ez ugye az arat es a kivevendo szabadsagot is befolyasolja
[/quote]
én 3x voltam ott motorral meg csomószor kocsival. Simán le lehet menni 1 seggel. Igaz fárasztó de a haverom 749-el hazajött. Igaz egyik alkalommal Velencében voltunk 2 éjszakát
Ricsi ha tudok segíteni ......bár mikor ...szoljál !!!!!!!!!!!
ciao
Asszem én benne lennék egy két-3 napos leturázásban ha valami szép utvonalat találnánk!Ha occó a hotel akkor jobb együtt persze!!!
Jaja!! Én is meglesném... Egyedül vagy oldalbordával...
Sziasztok, én is kacérkodom a dologgal! Végülis egyszer legalább jó lenne látni egy ekkora Ducatis őrületet... És igen, az egyben letekerés dolog elgondolkodtatott engem is... Egyébként mi lenne a terv? Pályán ezerrel vagy túra jelleggel 1-2 számos utakon?
1. probalok intezni egy hotelt kozel a palyahoz, csoportáron
2. valoszinuleg lesz egyedi hotel ár DOC tagoknak, de ez meg kesobb derul ki
3. nem kötelezo egyben lakni, aki akar satrazik aki akar maganyachtot bérel. en tuti nem satrazok
kerdes, hogy egy seggel leakartok-e menni,vagy megaludni utkozben. ez ugye az arat es a kivevendo szabadsagot is befolyasolja
Lehet megéri szerezni egy dobozost!!!Abba minden befér, vagy-meg egy kombiautót ahol azok az oldalbordák jöhetnének akiknek a sejhaja nincs kiképezve hosszabb útra!
OFF
Latom ez a kemping dolog megosztja a nepet
Szerintem van, aki soha vagy csak keveset (es szar) kempingben volt es van, aki mar tobszor valasztotta ezt a formajat a nyaralasnak. Mint mindenhol a vilagban a kempingeket is csillagozzak. Ennek megfeleloen az ar is valtozik, de osszehasonlitva a hotel arakkal meg igy is joval olcsobb szallaslehetoseg (a feelingrol nem is beszelve). Egy 4 csillagos kempingben mar fullos kornyezet es szemelyzet szolgal ki... de most ebbe melyebben ne menjunk bele hiszen a wdw-re nem megoldas a kepming a sok cucc miatt.
A kempingről annyit, hogy én már voltam párszol ott kempingben is, hát... az a feeling... főleg motorral... óriási!
Csak sok batyut kellene levinni, ami Ducatin nem kis feladat!
[quote=Devy]
Nekem vannak jó kapcsolataim Cattolicaban! Apartmann, Hotel, fullos kemping, ami érdekel!
De most nem tudok foglalkozni a dologgal, majd csak januárban.
[/quote]
Nekem vannak jó kapcsolataim Cattolicaban! Apartmann, Hotel, fullos kemping, ami érdekel!
De most nem tudok foglalkozni a dologgal, majd csak januárban.
[quote=stafford]
Gozerovel rajta vagyunk a szallaskerdesen! Amint vannak pontos infoink kozoljuk oket!
Addig is: aki 99%, hogy jonni szeretne az jelezze itt! Koszi!
[/quote]
Hali! ...na, én is pont javallani akartam, hogy szervezni kéne a WDW-t, szállást, kiutazást meg minden, hogy időben megtaláljuk a legtutkóbb helyet!
Plussz 1 fő, jelentem!
u.i.: ...ha jó a társaság, szinte mindegy, h mi a program, mert azt úgyis megcsináljuk magunknak!!!

[quote=stafford]
dino: akkor tuti vmi 2 csillagos fost lathattal
[/quote]
Kemping is van csillagos? Hát ha tényleg van ilyen akkor az mínusz 5 csillagos lehetett. Na mindegy, ha meg van a szállás szóljatok, megpróbálok a környéken keresni. Riccione vagy Cattolica érdekel, Rimini már nem.
[quote=dino74]
Mielőtt mindenki megijed: Azért kurva jó móka, meg el kell menni meg minden, de én kb tököm tudja hány éve ott nyaralok, és már kurvára unom a környéket (sajnos ez van:-)), és azért nem akkora buli, hogy csak ezért menjek idén is Riminibe nyaralni
[/quote] Legalább próbáljuk meg jövőre úgy,hogy az egyik nap nem atom másnaposan megyünk ki.Mint pl. a képen követő napon is.
DiMatta!
Mivel csapatostul megyunk es legtobben motorral ezert a kemping kilove. Sajna Zsofi mar be van szervezve egy kocsiba, ami mar elmeletben tele is van
dino: akkor tuti vmi 2 csillagos fost lathattal
[quote=DiMatta]
Staff én mennék motorral az asszony meg esetleg Zsófival kocsival,motyókkal!Nekem a legolcsobb kemping is jó!!Na???Jó ötlet?
[/quote]
én láttam olasz kempinget szezonban, majd megkeresem a képet, de csak kocsból mertem lefényképezni menet közben
Staff én mennék motorral az asszony meg esetleg Zsófival kocsival,motyókkal!Nekem a legolcsobb kemping is jó!!Na???Jó ötlet?
Mielőtt mindenki megijed: Azért kurva jó móka, meg el kell menni meg minden, de én kb tököm tudja hány éve ott nyaralok, és már kurvára unom a környéket (sajnos ez van:-)), és azért nem akkora buli, hogy csak ezért menjek idén is Riminibe nyaralni
Persz elony ha ismersz par hotelt es azok befogadokepesseget, stb-t. Egyelore ricsi mozog Neckerman-os vonalakon. Az elojelek biztatoak, meglatjuk mi lesz. Ha van tapasztalat olyan hotellel, amiben van is eleg hely, akkor johet az info!
Nem rosszindulatból kérdeztem, hanem azt hittem tudsz valamit amit mi nem. Én nem foglaltam még, de lehet nem is fogok. Nem akkora durranás az. Egy wurstli az egész a tűző napon, ki vannak téve a 10éve el nem adott ruhák, alkatrészek, régi meg új motorok, és lehet menni pályán. Ha lesz valami nagy vigadalom megyek, de csakis a társaság végett
Nem ismerem, de ez miert fontos most? Te csak ott szallsz meg amit ismersz? Elso alkalommal is? :)
Nem is ertem miert pont te kerdezed, nincs meg nektek lefoglalva? :)
Hát hogy ismered a környéket szállás ügyben?
[quote=dino74]
Staff enyire ismered a helyet?
[/quote]
?
Staff enyire ismered a helyet?
[quote=Devy]
Staff! Engem is számoljatok!
[/quote] Kecsó + 1 fő biztos. Köszi
[quote=stafford]
Gozerovel rajta vagyunk a szallaskerdesen! Amint vannak pontos infoink kozoljuk oket!
[/quote] Ezt a képet akartam,csak mellé böktem.
Staff! Engem is számoljatok!