YETI RACE 2010
stafford, 2009, november 11 - 09:56
Csoport :
A Szörnyeteg visszatért!
Úgy tűnik, legrosszab rémálmaink válnak most valóra. Mindenki remélte, hogy örökre visszatért az északi jeges vadászmezőkre. Generációk hittek benne, hogy megszabadultak végre tőle, de az átok újra itt van!
A YETI VISSZATÉRT ! Továbii infó: www.ducati.hu

Official site for the DOC Hungary.

A ducati.hu -ra felraktak Youtube videó linkeket.
Srácok, szégyen ide vagy oda mi fel is adtuk. Tegnap félúton az M7-en ~30 perc ácsorgás után gondoltam értelmetlennek a lejutást, ma reggel pedig fatornyos kis falumból nem tudtam kikecmeregni a tegnap esti szélvihar nyomai miatt. Ez a buli odalett... De legalább az internet visszatért!
Halló!
Eddig nagyon ugy néz ki,hogy szégyen szemre autóval kell kimennem a ringre!De ha a szél holnapra sem csillapodik,még 4 keréken is necces lesz a kijutás!
Most beszéltem a ringel a pálya már le van tolva! 
Ok! Akkor találkozunk odalent!
Halló!
NIT velem biztos fogsz,Desmoer akkor siessel!Asszem ha a ringen ér a fagyhalál,legalább jo helyen lesz a dukimat ölelgetve!
Majd csinálok én is képeket aztan majd valamit csak összehozunk!
No ha minden igaz, akkor a második kör edzésre leérek. Gép, tartalék elemek, hólapát, pokróc és élelem bekészítve, szándék van, mi kellhet még? És persze, írok is valami rövidet ha gondoljátok. Azért remélem találkozok néhány MDK-s arccal lent...
és vigyél hólapátot!
csinálhatnál fotókat+írhatnál egy rövid élménybeszámolót róla! ha van kedved
[quote=NIT]
Sikerült beadni otthon, hogy a Yeti Race megtekintése létfontosságú és szent esküt tettem, hogy nem a környékbeli rokonok közepesnél gyengépp állapotú /1es MZ-jével megyek ki nézőnek, szigorúan... És hogy melegen fogok felöltözni, persze... No de a lényeg-->ott leszek, hogy figyeljek és tanuljak
[/quote]
Sikerült beadni otthon, hogy a Yeti Race megtekintése létfontosságú és szent esküt tettem, hogy nem a környékbeli rokonok közepesnél gyengépp állapotú /1es MZ-jével megyek ki nézőnek, szigorúan... És hogy melegen fogok felöltözni, persze... No de a lényeg-->ott leszek, hogy figyeljek és tanuljak
[quote=monsterduc]
Halló!
Nos akkor jön valaki?Gizi,Csicseri nem indultok?
[/quote]
Hali!
...én mentem volna, csak holnap pont elutazom és vasárnap jövök haza...ha időben visszaérek, akkor még benézek a Pancsiringre!
Halló!
Nos akkor jön valaki?Gizi,Csicseri nem indultok?
De meghalt a topic, pedig most hétvégén lesz... Jön/megy valaki nézni/indulni?
én esetleg beszállnék pilótának ha valakinek van gépe de nincs meg a másik fő rá
[quote=dino74]
ha sikerül kölcsönkérnem a fűthető ruhát elképzelhető, hogy elindulok, de lehet több csapattaggal is nem?
[/quote]
...simán, jó lenne indulni MDK-ás színekben!
szólj dino,megyk szerelőnek!
ha sikerül kölcsönkérnem a fűthető ruhát elképzelhető, hogy elindulok, de lehet több csapattaggal is nem?
Hali!
A YETI racingra 1 db. motor kell és 2 pilota ! Ricsi tied meg is felelne !
De ha az urunk és vezérünk nem adja oda a motorját akkor még ott az egyém !
üdv. csicseri
Helló mi!?
Való igaz,ráadásul utálom a hideget!
De rajta,menjünk!!!
Ciao
gizinél az a gond, hogy ez egy olyan fajta verseny, amire motort is kell vinni.
:)
hali!
Én is kint voltam már kétszer!
Egy gondolat piszkál : indulni kénne rajta !
Gizi vélemény .........?
üdv. csicseri
Halló!
Eddig minden éven kinnt voltam,mindig ku... hideg volt,de megérte,és legközelebb is kimegyek!