Jelenlegi hely

2018-as klubtagság jelentkezés

Legyél te is a Magyar Ducati Klub tagja!

Tagsági rendszerünk 2010 óta működik, legfőbb célja az egyesület, valamint a kluboldal működésének biztosítása. Mindezek mellett folyamatosan bővülő partnerhálózatunk kiemelkedő kedvezményeket biztosít tagjainknak.

Miért érdemes tagnak lenni?

  • Akár 20%-os kedvezménnyel is vásárolhatsz partnereinknél. Nem célunk a teljes hazai piacot lefedni, inkább megtalálni azokat a kereskedőket, akik vagy a legjobb ár/érték arányt nyújtják, vagy a márkához kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat kínálják.
  • Támogatod a klubot: a honlap fenntartását, az egyesület működését. Egyesületünk non-profit alapokon működik, a tagdíjak és a támogatások teljes egészét az egyesület működtetésére, rendezvényeink lebonyolításara és klubtagjainkra fordítjuk.
  • Tagja leszel a hivatalos Ducati klubhálózatnak, a Desmo Owners Club-nak. Magyarországon csak az MDK révén lehet bekerülni ebbe a világszinten elismert és nagy megbecsülésnek örvendő hálózatba.
  • Rendezvényeinken a klubtagok kedvezményes áron vehetnek részt, valamint extra szolgáltatásokat kaphatnak. Szezontól függetlenül igyekszünk folyamatosan változatos programokat kínálni az összes érdeklődőnek. Ezek nagy része nyílt, bárki számára látogatható, azonban a legkedvezőbb árat a klubtagoknak biztosítjuk, valamint túljelentkezés esetén klubtagjainkat előnyben részesítjük.


A 2018-as jelentkezéshez lezárult, köszönjük mindenkinek


5 éves jubileumi MDK póló


2010-es DOC és MDK csomag

Beérkezett és feldolgozott jelentkezések és befizetések:
http://www.ducatiklub.hu/klubtagok